23 November 2010

Igår kväll så somnade Isac ganska fort.. men 2 timmar senare började hostan från h-e.. Stackare vad han hosta.. Slutade med att han fick komma in o sova..
Ella lyckades jag få att somna 22 och sov till 2.30 i egen säng.. sen fick hon också komma in.. Man är inte riktigt vaken när man stövlar upp hämtar barn o isäng sen igen.. fördel med att amma.. =)
Iom att Isac blivit så förkyld så blev det inget dagis för han idag.. typiskt när jag äntligen fått dagis och gå med på att han skulle gått 1 timme längre idag så han skulle slippa åka med till vetrinären.. men men.. Han blir så ledsen av att lämna Fee.. men idag gick det ganska hyffsat..

10.30 kom mormor och vi packade in oss i bilen.. bägge barna + fee + mormor och jag... Yanko fick träna lite på ensamhetsträning helt solo hemma..
Kom in fort och öppnade och visade såret och dom sa bra att ni kom in.. infekterat och det behövs sys.. Så kvar lämnade vi Fee.. Och sen blir det att hämta henne när Jocke kommit hem..
Sen blir det penecellin och smärtstillande i 10 dagar..

Så imorn skippar vi träningen.. blir mer vila för henne nu igen.. suck....

Ella har blivit riktigt pratig nu senaste dagarna.. hon babblar i ett.. sen äter hon både lunch och middag.. Lite tidigt jag vet.. men hon behöver det.. drar i sig massor av ersättning eller ammar varje timme annars.. Så nu har vi en go o glad tjej..
Hon är precis som storebror ALLTID GLAD... =)
Sen mkt tänder på g.. så hon dregglar något fruktansvärt.. och så har hon precis lärt sig att blåsa spottbubblor.. Inte det roligaste alltid men hon blir så glad! Hehe.. 

Isacs språk har blivit väldigt utvecklat ... Det har hänt mkt överlag med Isac nu i höst.. Blivit väldigt mkt .. Kan själv! Och det fungerar nästan alltid också..

Dags att fixa lite här innan det är dags att fixa middagen..




Jätte kul föresten att några har svarat på inlägget om vilka som läser bloggen..
Vissa hade jag ingen aning om.. kul värre! =)  Alltid kul med nytt folk..

Återkommer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0