Mars 7, 2010

 

 

Du är på dag 127 av 280. (45,4%).
Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 0 fulla dagar (v18+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 7 aug 2010
Du har 153 dagar kvar till beräknad förlossning.


Idag är det 7e mars... sen har vi bara april , maj , juni , juli och till sist augusti.. Månaderna kommer rulla iväg fort.. Hoppas jag iaf.. hehe..

En glad nyhet är att Jockes lillebror skall gifta sig.. Härligt!  Det jobbiga med det är att han har valt och göra det 2 veckor innan bebis skall komma..
Känns lite smått jobbigt och åka till Pajala där det inte finns sjukhus.. men det är bara 15 mil till Gällivare.. hehe..
Håll tummarna för att vattnet inte går när vi är i Pajala.. hehe.. !

Sen gick våran bil sönder i fredags.. antagligen något med startmotorn.. suck.. Den står på verkstaden i väntan på att lagas..
Dom skall felsöka den på måndag.. så hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi har bil igen..  Man blir ju sååå låst med hundar och barn utan bil..
Idag skulle vi åkt o tränat med några vänner.. men som sagt bil.. är en bra sak o ha.. så vi fick vackert stanna hemma..

Igår var vi till min farbror som fyllde 50.. trevligt och lagom med folk.. Isac charmören sov den första 1,5 timmen och sen var det fullt ös på han..  Precis som det skall vara..

Väsbyhem har strulat lite med vårat duschrum så tur man har mormor som bor nära.. blev en sväng dit för att duscha igår..  Dom skulle skicka ut ngn att laga duschen igår.. borde gå o titta så det är fixat..

Planer i veckan är än så länge inte många..  Vi tar en dag i taget!! =)

Hoppas ni alla har det bäst mina trogna 30 läsare.. haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0